Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS Exa ROG PC

Exa kód : ASO160228
 
 
 
 

 

ASUS Exa ROG PC
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítač, Barva Černá, Windows 10 (64 bit), Typ procesoru Intel Core i5, 8400, Model grafické karty NVIDIA GTX 1060, Velikost paměti 16 GB, DDR4, Velikost HDD 2000 GB, Velikost SSD 240 GB
 
 

26 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

22 306 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 350  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASO160228
Kód výrobce:
 

 

ASUS Exa ROG PC

Kvalitní herní PC s exluzivním casem ASUS TUF Gaming GT501. Herní PC je poskládáno z pečlivě vybraných komponent. Základ tvoří deska ASUS TUF B360-PRO GAMING, na kterou je osazený výkonný procesor Intel Core i5-8400. Pro plynulé hraní her jsme zvolili grafickou kartu ASUS DUAL-GTX1060-O6G, kterou doprovází 16 GB DDR4 HyperX RAM nataktovaných na 2666 MHz, spolu s WD 240GB SSD Green 3D a WD 2TB Blue. To vše pohání 600W zdroj.

Herní základní deska Intel B360 ATX s RGB LED osvětlením Aura Sync, podporou DDR4 2666MHz, 32Gb/s M.2, podporou paměti Intel Optane a nativním USB 3.1 Gen 2.

Snímač teploty GPU & jádra Fan Xpert 4: Zajišťuje, že každý ventilátor dosahuje nejlepší rovnováhy mezi chladicím výkonem a akustickými vlastnostmi

Ochranné prvky TUF: SafeSlot, ESD Guards, přepěťová ochrana DDR4, Digi+ VRM, a zpětné vstupy/výstupy na zadním panelu z nerezové oceli pro dlouhodobou spolehlivost

Military-grade Komponenty TUF: TUF LANGuard, TUF tlumivky, kondenzátory TUF , and TUF MOSFETy pro maximální spolehlivost

Vlastní exkluzivní DTS® audio řešení: Poskytuje poziční signály ke stereo sluchátkům, které vám pomohou lépe určit nepřátele a akce

Aura Sync RGB: Synchronizujte LED osvětlení s rozsáhlým portfoliem kompatibilních PC zařízení

Grafická karta ASUS Dual GeForce® GTX 1060 poskytuje maximální grafický výkon.

Frekvence 1809 MHz v režimu přetaktování je zárukou fantastického výkonu a skvělých herních zážitků.

Patentované ventilátory s lopatkami ve tvaru křídel pro maximální účinnost proudění a o 105 % vyšší tlak vzduchu.

Perfektní kompatibilita a sladění se základními deskami ASUS X99-A II zaručuje optimální výkon a styl.

Jediná technologie svého druhu Auto-Extreme s komponentami Super Alloy Power II je zárukou prémiové kvality a maximální spolehlivosti.

Port HDMI podporující VR vám umožní vychutnat si úžasnou virtuální realitu.

Nástroj GPU Tweak II with XSplit Gamecaster umožňuje intuitivní ladění výkonu a okamžité streamování vaší herní akce.

Nástroj NVIDIA ANSEL přináší revoluční způsob pořizování snímků přímo ze hry.

Technologie NVIDIA GameWorks™ nabízí interaktivní a filmový zážitek a zároveň také neuvěřitelně plynulé hraní.

Intel Core i5-8400

Moderní architektura s kódovým názvem Coffe Lake přináší další optimalizace pro zvýšení výkonu a zlepšení spotřeby. Čipy jsou uzpůsobeny například pro přehrávání 4K videa. Díky výrobní optimalizaci se také u nejrychleji taktovaných čipů daří lépe navyšovat frekvenci. Grafické čipy u procesorů série Kaby Lake si dokáží také poradit i se stále narůstajícím počtem displejů s vysokým rozlišením - přes rozhraní HDMI/DP nebo eDP podporují obrazový výstup až 4096 x 2304 pixelů v 60Hz frekvenci. Interní grafický čip si umí poradit i s méně náročnými hrami. Z grafických technologií podporuje DirectX 12, OpenGL 4.5 a výstup až na tři displeje.

16GB DDR4 HyperX Predator DDR4

Paměť HyperX Predator DDR4 dá tvému počítači  výkonnost, kterou potřebuješ, aby ses udržel na vrcholu potravinového řetězce. Agresivní a stylový černý chladič paměti Predator DDR4 ti pomůže překonat horko a do srdcí tvých nepřátel zaseje strach. Zrychli snímkovací frekvenci, zajisti plynulý streaming nebo editaci videí.

Profily připravené na režim Intel XMP jsou optimalizovány pro nejnovější čipové sady Intel, stačí vybrat profil a je hotovo. Spolehlivé paměti Predator DDR4, které jsou 100% testovány ve výrobním závodě při rychlosti a opírají se o celoživotní záruku, ti nabídnou mimořádnou kombinaci: extrémní výkon a maximální klid.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Operační systém  Windows 10 (64 bit)
Provedení skříně  Middle Tower
Základní deska  ASUS TUF B360-PRO GAMING
Procesor 
Typ procesoru  Intel Core i5
Model procesoru  8400
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
6
Základní takt  2,8 GHz
Zrychlený takt  4 GHz
Grafická karta 
Typ grafické karty  Dedikovaná
Model grafické karty  NVIDIA GTX 1060
Velikost grafické paměti  6192 MB
Operační paměť 
Velikost paměti  16 GB
Typ paměti 
 
 
Typ paměti
Jsou zde ukládány informace potřebné pro činnost GPU. Je několik typů grafických pamětí. Jejich značení GDDR(číslo). Jednotlivé typy se mezi sebou liší propustností (GB/s) a efektivními frekvencemi pamětí (MHz).
 
 
 
 
 
DDR4
Frekvence paměti  2666 MHz
Úložiště 
Velikost HDD  2000 GB
Velikost SSD  240 GB
SSHD  Ne
Rychlost otáček disku  5400
Optická mechanika  Ne
Vstupy a výstupy 
Síťová karta  1000 Mbit/s
Wi-Fi  Ne
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
4
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektory jsou jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku. Tedy v promítacích zařízeních a starších monitorech.
 
 
 
 
 
0
DVI 
 
 
DVI
DVI je rozhraní pro digitální přenos signálu do monitoru. Na rozdíl od rozhraní HDMI není schopno přenášet zvuk.
 
 
 
 
 
1
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
2
HDMI mini 
 
 
HDMI mini
Také znám pod názvem HDMI Type C, přítomný na velkém množství notebooků a větších mobilních zařízeních, kompatibilní s běžným HDMI.
 
 
 
 
 
0
DisplayPort 
 
 
DisplayPort
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. DisplayPort je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
2
DisplayPort mini 
 
 
DisplayPort mini
Podporuje maximální rozlišení obrazu 2 058 × 1 600 pixelů. Tento univerzální konektor zajišťuje kvalitní obraz na všech zařízeních od monitorů po projektory.
 
 
 
 
 
0
Ostatní 
Výška  55 cm
Šířka  25 cm
Hloubka  55 cm
Výkon zdroje  600 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi