Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Apple MacBook Pro 16'' Touch Bar, Silver

Exa kód : APE127429
 
 
 
 

 

Apple MacBook Pro 16'' Touch Bar, Silver
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Notebook, macOS, Úhlopříčka displeje 16", Rozlišení displeje 3072 x 1920, IPS, Procesor Intel Core i9, Grafická karta AMD Radeon Pro 5500M, Kapacita operační paměti 16 GB DDR4, Velikost SSD 1024 GB
 
 

77 359 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

63 933 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 3 868  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Apple

Exa kód:APE127429
Kód výrobce:mvvm2cz/a
 

 

Notebook Apple MacBook Pro 16 Touch Bar
Nový MacBook Pro s 16palcovým displejem je nástupcem 15,4” modelu a přináší vám celou řadu vylepšení. Je to nejvýkonnější MacBook Pro současnosti, který nabídne profesionálním tvůrcům a náročným uživatelům ty nejlepší technologie, které kdy MacBook Pro nabídl.

  • Obrovský výkon procesorů Intel Core s 6ti nebo 8mi jádry.
  • Úžasný 16” Retina displej s technologií True Tone.
  • Grafika Radeon Pro nové generace.
  • Největší kapacita baterie ze všech MacBooků.
  • Dotykový proužek Touch Bar pro rychlý přístup k funkcím.
  • Vylepšená klávesnice Magic Keyboard.

Výkon pro profesionály
Nový 16” MacBook Pro nabízí výkonnější procesory Intel Core 9. generace s 6ti nebo 8mi jádry, rychlejší a větší úložiště SSD, vysoké kapacity operační paměti DDR4 a pokročilé grafiky AMD Radeon Pro řady 5000. S novým MacBook Pro 16 Touch Bar budete opět produktivnější a získáte více prostoru pro svou kreativitu.

Nádherný displej
V MacBooku Pro 16 samozřejmě nesmí chybět Retina displej, který vám nyní nabízí ještě větší tvůrčí prostor. Přesto nemusíte mít obavy, že by nějak extrémně narostly rozměry. Rámečky kolem displeje jsou velmi tenké, takže půdorys notebooku narostl jen minimálně. Užívejte si nádherně realistický obraz na novém Retina displeji.

  • Technologie IPS a nativní rozlišení 3072 × 1920 bodů při 226 pixelech na palec.
  • Široký barevný gamut (P3).
  • Technologie True Tone automaticky přizpůsobuje vyvážení bílé teplotě barev v prostředí.
  • Vysoký jas 500 nitů.

Dotykový panel TouchBar
Opět můžete využívat inovativní skleněný vícedotykový proužek Touch Bar integrovaný nad klávesnicí. Takže když píšete na klávesnici, dotykový panel je hned po ruce a poskytuje přesně ty nástroje, které právě potřebujete u používaných aplikací. Kromě toho se k Macu přihlásíte pomocí čtečky otisků Touch ID, která je v proužku integrovaná.

Tenký a lehký
Přes značný nárůst výkonu zůstává nový MacBook Pro 16 Touch Bar stylovým a štíhlým elegánem. Hmotnost 16” modelu mírně narostla na 2 kg a lehce zesílil tako profil na 16.2 mm. Ve srovnání s výkonnostním růstem to není nijak závratná změna a určitě je stále perfektním společníkem na cesty.

Jediný konektor pro vše co potřebujete
Ačkoli využívá MacBook Pro jediný typ kabelového rozhraní a to Thunderbolt 3, můžete připojit téměř jakoukoli periferii. Má oboustranný design a umožňuje nabíjení, připojení externích disků, výstup videa s nativní podporou DisplayPort a připojení dalších USB periferií s konektorem USB Type-C. Takže k MacBooku snadno připojíte všechna zařízení, která potřebujete.

Příjemná vylepšení
Náležitá péče byla věnována také zvuku a jeho kvalita poskočila o stupeň výše. Systém šesti reproduktorů s dvojitými woofery v antirezonančním uspořádání vytváří mohutný stereo zvuk, který je nyní ještě čistší a bohatší. Celkovou zvukovou kvalitu pak podpoří sestava 3 mikrofonů profesionální kvality. Inovovaná klávesnice Magic Keyboard využívá zdokonalený nůžkový mechanismus se zdvihem 1 mm pro pohodlné a tiché psaní s přesnou odezvou. A na prostorném Force Touch trackpadu máte víc místa na gesta a klikání. Fyzická klávesa Escape přijde vhod při rychlém přepínání mezi režimy a zobrazeními.

Čím ještě zaujme?

  • Intuitivní operační systém macOS plný aplikací.
  • Čip Apple T2 slouží jako základ pro dokonalé zabezpečení.
  • Vestavěná lithium-polymerová baterie s výdrží až 11 hodin.
  • Podpora přehrávání zvuku Dolby Atmos.
  • Kamera FaceTime HD s rozlišením 720p.
  • Rychlé připojení Wi-Fi 802.11ac a Bluetooth 5.0.
  • Podsvícená klávesnice plné velikosti.

Klíčové vlastnosti
Základem tohoto modelu je 6jádrový procesor Intel Core i7. Tento procesor pracuje na frekvenci 2.6 GHz s podporou technologie TurboBoost pro navýšení frekvence až na 4.5 GHz a je doplněn o 16 GB operační paměti DDR4 (na desce). O zobrazení se stará 16” Retina displej s rozlišením 3072 × 1920 obrazových bodů. Grafická data pro displej zajišťuje karta AMD Radeon Pro 5300M 4GB GDDR6. Pro uživatelská data je připraven 512 GB disk SSD. Nechybí bezdrátové Wi-Fi ac a Bluetooth 5.0, 4 konektory Thunderbolt 3/USB Type-C 3.1/3.2 a 3.5 mm stereo jack pro sluchátka. Podsvícená klávesnice s Force Touch trackpadem je doplněna o inovativní dotykový panel Touch Bar s integrovaným snímačem Touch ID. Integrována je také praktická kamera FaceTime HD s rozlišením 720p. Jako operační systém notebook využívá macOS.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Notebook
Stav produktu  Nový
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.
 
 
 
 
 
macOS
Displej 
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
16"
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Počet pixelů, které může být zobrazeno na obrazovce. Čím vyšší rozlišení, tím jemnější obraz můžete čekat. Malá rozlišení jsou určena pro klasickou práci s dokumenty, internet. Rozlišení od 1920 × 1080 a výše oceníte převeším při sledování a střihu videa, při hrách nebo při práci s grafikou.
 
 
 
 
 
3072 x 1920
Technologie displeje  IPS
Procesor 
Procesor 
 
 
Procesor
Procesor je mozek vašeho počítače a je jedním ze základních prvků, který určuje celkový výkon.
 
 
 
 
 
Intel Core i9
Grafická karta 
Grafická karta 
 
 
Grafická karta
Grafická karta je jedním ze základních stavebních kamenů každého počítače. Zpracovává veškeré grafické informace, které vidíte na obrazovce nebo externím monitoru. Některé modely grafických karet umí také pomáhat procesoru se zpracováním videa a urychlí tak celkový proces. Známe dva základní typy: integrované a externí (dedikované). Některé modely notebooků mají obojí a lze je přepínat. Pro klasickou práci, internet, filmy a méně náročné hry si vystačíte s integrovanou grafickou kartou. Pro střih videa, profi grafickou práci a hraní her určitě zvolte notebook s externí grafickou kartou.
- Integrovaná - grafické jádro je součástí procesoru, nižší výkon, nízká spotřeba energie
- Externí - vyšší výkon, vlastní grafická paměť, větší spotřeba energie
 
 
 
 
 
AMD Radeon Pro 5500M
Velikost grafické paměti 
 
 
Velikost grafické paměti
Spolu s frekvencí paměti má vedlejší vliv na výkon grafické karty. Vyšší frekvence může navýšit výkon grafické karty
 
 
 
 
 
4 GB
Paměť 
Kapacita operační paměti 
 
 
Kapacita operační paměti
Operační paměť je jedna ze základních komponent notebooku, která se podílí na celkové rychlosti počítače. Obecně platí, že čím více, tím lépe. Čím více dat pojme operační paměť, tím rychleji budou zpracovány výpočty procesoru a následný zapis na disk. Kapacitu této paměti využívají nejvíce aplikace pro zpracování grafiky, videa a nebo hráči her. V konečném důsledku ovlivňuje celkový chod operačního systému a programů.
 
 
 
 
 
16 GB DDR4
Frekvence operačních pamětí  2667 MHz
Úložiště 
Velikost HDD  0 GB
Velikost SSD  1024 GB
Volný slot pro další HDD  Ne
Rozhraní a konektivita 
DisplayPort 
 
 
DisplayPort
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. DisplayPort je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
Ano
Čtečka otisků prstů 
 
 
Čtečka otisků prstů
Díky čtečce otisků prstů získáte snadný a rychlý přístup do vašeho počítače a vybraných aplikací. Už žádné vyplňování složitých hesel, zároveň posunete bezpečnost o úroveň výše.
 
 
 
 
 
Ano
Webová kamera  Ano
Čtečka paměťových karet 
 
 
Čtečka paměťových karet
Díky čtečce paměťových karet snadno přečtete data z karty fotoaparátu, mobilu nebo tabletu, nebo naopak můžete nahrávat data na karty.
 
 
 
 
 
Ne
Numerická klávesnice 
 
 
Numerická klávesnice
Řada notebooků disponuje numerickou klávesnici v pravé části tak jak to známe z klasické počítačové klávesnice. Toto určitě ocení lidé, kteří často při práci zadávají čísla.
 
 
 
 
 
Ne
Optická mechanika  Ne
Síťová karta LAN 
 
 
Síťová karta LAN
Slouží ke vzájemné komunikaci počítačů v počítačové síti. Má podobu karty, která se zasune do slotu PCMCIA základní desky, nebo je na základní desce integrovaná.
 
 
 
 
 
Ne
Wi-Fi  Ano
Bluetooth  Ano
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
Ne
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
Ne
USB C  4
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
Ne
Audio jack  Ne
Baterie 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi