Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Amazon Echo Dot černý (3.generace)

Exa kód : GEM250890
 
 
 
 

 

Amazon Echo Dot černý (3.generace)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Hlasový asistent Amazon Alexa, WiFi 2.4GHz a 5GHz, Bluetooth, 3.5mm stereo audio výstup, slouží k ovládání vaší chytré domácnosti a přehrávání hudby, podpora Spotify
 
 

1 099 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

908 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 55  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hlasový asistent Amazon Alexa, WiFi 2.4GHz a 5GHz, Bluetooth, 3.5mm stereo audio výstup, slouží k ovládání vaší chytré domácnosti a přehrávání hudby, podpora Spotify

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Amazon

Exa kód:GEM250890
Kód výrobce:841667145402
 

 

Amazon Echo Dot
3. generace

Oblíbený Amazon Echo Dot je nyní ještě lepší. S novým reproduktorem a designem je Echo Dot jtím nejlepším hlasovým asistentem s Alexou, která Vám bude asistovat v jakékoliv místnosti. Stačí si jen říct o hudbu, zprávy, informace a další. S Amazon Echo Dot můžete také volat na další Amazon Echo zařízení, Alexa App nebo Skype, Alexa Vám také pomůže řídit Vaší chytrou domácnost.

Ovládněte své audio a video

Pomocí Vašeho hlasu si můžete přehrát jakoukoliv skladbu, interpreta nebo žánr prostřednictvím služby Amazon Music, Spotify, TuneIn a dalších.

S kompatibilními zařízeními Echo v různých místnostech můžete naplnit celý svůj domov hudbou. Amazon Echod můžete spojit s Fire TV na filmy a zábavu.

Vždy poradí

Usnadněte si svůj život. Pomocí hlasu můžete nastavit časovače, přidávat položky do nákupního seznamů nebo vytvářet události a připomenutí do kalendáře. Můžete také kontrolovat zprávy, počasí, situaci na silnici, nebo požádat o sportovní výsledky, informace o filmech, otevírací dobu restaurace nebo jakoukoliv informaci, která se dá najít na internetu.

Ovládejte svou chytrou domácnost

Pomocí přístroje Amazon Echo Dot zapněte lampu dříve, než se dostanete z postele, otočte termostatem při čtení na oblíbeném křesle nebo ztlumíte světla z gauče, abyste se mohli dívat na film - to vše bez zvednutí prstu ... nebo dokonce zvýšení hlasu.

Echo Dot funguje s inteligentními domácími zařízeními, jako jsou světla, přepínače, televizní termostaty a další z WeMo, Samsung SmartThings, Philips Hue, Sony, Úl, Netatmo, Tado °, Tp-link, Nest a další. 

Aplikace Echo Dot nyní podporuje službu IFTTT (If That Then That), která umožňuje vytvářet pravidla (nebo "applety"), které automatizují práci s vašimi zařízeními, aplikacemi a webovými stránkami.

Spojte se s ostatními

Zavolejte komukoliv, kdo má hlasové zařízení Echo, Alexa App nebo Skype. Navíc, nyní s voláním Skype zůstanete v kontaktu se svými blízkými ve více než 150 zemích.


Alexa je každý den chytřejší

Alexa - mozek Amazon Echo Dotu - aktualizuje se pravidelně aktualizuje přes cloud a neustále se učí, přidává nové funkce a dovednosti. Čím více používáte Echo Dot, tím více se přizpůsobuje vašim řečovým vzorům, slovní zásobě a osobním preferencím.

Právě v posledních měsících jsme přidali volání a zasílání zpráv Alexa, multimediální hudbu, sledování objednávek Amazonem, IFTTT, místní vyhledávání z Yelp, časové ohlasy filmů, podpora kalendáře Google a Outlook.com, zvukové audioknihy, textová prezentace pro Kindle eBooks a tisíce nových dovedností od vývojářů třetích stran.

Jednoduchá instalace a ovládání


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Hlasoví asistenti 
Amazon Alexa  Ano
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi