Produkt je vyřazen!
 

 

Amazon Echo Dot černý (2.generace)

Exa kód : GEM250889
 
 
 
 

 

Amazon Echo Dot černý (2.generace)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Hlasový asistent Amazon Alexa, WiFi 2.4GHz a 5GHz, Bluetooth, 3.5mm stereo audio výstup, slouží k ovládání vaší chytré domácnosti a přehrávání hudby, podpora Spotify
 
 

799 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

660 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hlasový asistent Amazon Alexa, WiFi 2.4GHz a 5GHz, Bluetooth, 3.5mm stereo audio výstup, slouží k ovládání vaší chytré domácnosti a přehrávání hudby, podpora Spotify

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Amazon

Exa kód:GEM250889
Kód výrobce:841667112640
 

 

Amazon Echo Dot (2. generace)

Amazon Echo Dot je hands-free hlasový asistent s malým vestavěným reproduktorem - také jej můžete připojit ke svým reproduktorům nebo sluchátkům přes Bluetooth nebo pomocí 3,5 mm audio kabelu. Echo Dot se připojuje k službě Alexa Voice Service, kde může přehrávat hudbu, odesílat a přijímat zprávy, poskytovat informace, zprávy, sportovní výsledky, počasí a další. 

Doplněk do jakékoliv místnosti

Elegantní a kompaktní design dělá z Amazon Echo Dot perfektní doplněk do jakékoliv místnosti v domě. S vestavěným reproduktorem můžete umístit Echo Dot do ložnice a používat jej jako inteligentní budík, který může také vypnout osvětlení. Nebo použijte Echo Dot v kuchyni, abyste snadno nastavili časovače a další pomocí pouze svého hlasu.

Ovládejte hudbu hlasem

Amazon Echo Dot umožňuje hlasové ovládání hudby - stačí si jen říct o svého oblíbeného umělce nebo píseň nebo případně požádat o konkrétní žánr. Můžete také hledat hudbu podle textu písně, zjistit zajímavosti o své oblíbené hudbě a mnoho dalšího.

Vyřizujte hovory s Amazon Echo Dot

Představujeme Alexa volání a zasílání zpráv - nový způsob, jak být spolu s rodinou a přáteli. Když jste zaneprázdněni přípravou večeře, stačí jen požádat Alexu, aby za Vás zavolala Vaším přátelům.  Můžete také povolit novou funkci nazvanou Drop In pro zvláštní případy, když se chcete připojit s vašimi nejbližšími přáteli a rodinou nebo jinými zařízeními Echo v domě.

Aplikace Alexa App, konverzace a kontakty jdou tam, kam jdete. Když jste pryč z domova, použijte aplikaci k rychlému volání nebo poslání zprávy na Echo vaší rodiny. Volání a zasílání zpráv společnosti Alexa je k dispozici ve Spojeném království a bez dodatečných nákladů - začněte stahovat Alexa App na iOS a Android smartphony

Ovládejte svou chytrou domácnost

Pomocí přístroje Amazon Echo Dot zapněte lampu dříve, než se dostanete z postele, otočte termostatem při čtení na oblíbeném křesle nebo ztlumíte světla z gauče, abyste se mohli dívat na film - to vše bez zvednutí prstu ... nebo dokonce zvýšení hlasu.

Echo Dot funguje s inteligentními domácími zařízeními, jako jsou světla, přepínače, televizní termostaty a další z WeMo, Samsung SmartThings, Philips Hue, Sony, Úl, Netatmo, Tado °, Tp-link, Nest a další. 

Aplikace Echo Dot nyní podporuje službu IFTTT (If That Then That), která umožňuje vytvářet pravidla (nebo "applety"), které automatizují práci s vašimi zařízeními, aplikacemi a webovými stránkami.

Alexa je každý den chytřejší

Alexa - mozek Amazon Echo Dotu - aktualizuje se pravidelně aktualizuje přes cloud a neustále se učí, přidává nové funkce a dovednosti. Čím více používáte Echo Dot, tím více se přizpůsobuje vašim řečovým vzorům, slovní zásobě a osobním preferencím.

Právě v posledních měsících jsme přidali volání a zasílání zpráv Alexa, multimediální hudbu, sledování objednávek Amazonem, IFTTT, místní vyhledávání z Yelp, časové ohlasy filmů, podpora kalendáře Google a Outlook.com, zvukové audioknihy, textová prezentace pro Kindle eBooks a tisíce nových dovedností od vývojářů třetích stran.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Hlasoví asistenti 
Amazon Alexa  Ano
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi