Produkt je vyřazen!
 

 

ADATA čtečka USB-C -> OTG, plastový

Exa kód : ADT106095
 
 
 
 

 

ADATA čtečka USB-C -> OTG, plastový
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

379 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

313 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Adata

Exa kód:ADT106095
Kód výrobce:ACMR3PL-OTG-RBK
 

 

USB-C OTG čtečka

ADATA USB-C OTG čtečka se nejen zapojuje do oboustranných USB-C portů na jedné straně a klasických USB-A portů na straně druhé, ale umožňuje také vložení microSD karet. To vám dává velkou všestrannost, při přistupování k datům napříč různými zařízeními. Chytrý design této kompaktní čtečky spojuje dva typy USB portů a microSD do produktu, který se vám vejde do kapsy. Vkládání a vyjímání microSD karet je snadné. Vestavěné otočné víčko nelze odejmout, takže není co ztratit a celý zážitek je čistý a plynulý.

Praktický oboustranný USB-C konektor

Zkouší tak jednoduchá věc, jako zapojení USB konektoru vaše nervy? S USB-C, které je oboustranné už se vám to nestane. Není žádná horní či dolní strana. Připojí se vždy napoprvé. USB-C se stává novým standardem v noteboocích, tabletech, chytrých telefonech, powerbankách a dalších zařízeních.

Snadné spojení napříč zařízeními

S USB-C OTG jsou všechny vaše fotografie, dokumenty, videa a další obsah přístupné okamžitě a bez jakékoliv instalace. S rychlostí přenosu dat až 5 Gb/s přenášejte i větší složky rychle, bez otravného čekání napříč širokou škálou zařízení, od chytrých telefonů a tabletů, přes notebooky až po stolní počítače. Sdílejte obsah, upravujte složky, ukládejte dokumenty, užívejte si hudbu a videa – vše je dostupné, kdy potřebujete, díky na mobilitu zaměřenému designu.

Snadno dostaňte kartu dovnitř i ven

Čtečka je plně kompatibilní se všemi microSD, microSDHC a microSDXC kartami. Tvůrcům bylo jasné, že si zákazník přeje pohodlí a nechce řešit potíže s těžko ovladatelnými zařízeními a proto přidali jedno-dotykový systém vysunutí karty, takže je vkládání a vyjímání karty velmi jednoduché. Vestavěné víčko se dá otáčet. Nelze jej odejmout, takže jej neztratíte.

Klíčové vlastnosti

Jedná se o USB čtečku microSD karet vybavenou konektory USB-A a USB-C. Nabízí rychlost přenosu dat až 5 Gb/s. Podporuje funkci OTG. Má jednoduchý patent pro jedno-dotykové vysouvání karty. Její rozměry činí 42,2 x 20,2 x 8,4 mm.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi