Produkt je vyřazen!
 

 

ETA Karina 0301 90000 sušička ovoce

Exa kód : ETA129161
 
 
 
 

 

ETA Karina 0301 90000 sušička ovoce
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sušička ovoce 9 sušicích sít nad sebou, 3 stupně teploty a proudění vzduchu vhodné na bylinky, houby, zeleninu a ovoce
 
 

1 199 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

991 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 60  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sušička ovoce 9 sušicích sít nad sebou, 3 stupně teploty a proudění vzduchu vhodné na bylinky, houby, zeleninu a ovoce

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129161
Kód výrobce:0301 90000
 

 

Udělejte si zásoby na zimu!
Sušené ovoce je skvělým občerstvením pro každou chvíli. Nejen že si jej můžete dopřát i v době, kdy za oknem poletují vločky a mráz kreslí na okna, ale dokonce je jeho chuť plnější a sladší. Chcete zakusit takové potěšení a obohatit se o spoustu vitamínů? Usušte si sami to, co máte rádi a potěšte tak svou rodinu, přátele a také sami sebe! Se sušičkou ETA Karina to hravě zvládnete. Sušička ETA Karina se výrazně liší od ostatních především svou nadměrnou kapacitou. V základním balení totiž naleznete až 9 plat, na které můžete skládat vše, co chcete usušit. Počet plat však můžete libovolně měnit, dokonce i dokoupit další podle potřeby. Jsou totiž běžně dostupné v obchodech. Dokoupit je můžete i v případě poničení, jejich výměna je velmi snadná!

Rovnoměrné sušení
Se sušením ovoce ve všech platech si bez problémů poradí příkon 400 W a rovnoměrná cirkulace vzduchu, díky kterým je zaručeno i rovnoměrné sušení. Vzduch se totiž dostane k celému kousku potraviny a je tak zabráněno plísni, jako se tomu může stát při sušení na plechu a poradí si i s většími kusy potravin. Můžete si také nastavit teplotu a proudění vzduchu podle svého uvážení a podle druhu a množství sušené dobroty. Regulovat teplotu lze pomocí 3stupňového nastavení. Sušením plodů v sušičce docílíte nejen dlouhodobějšího uchování, ale také lepší a sladší chuti ovoce. Při sušení se totiž v potravině kondenzují cukry a vy si tak můžete užít ještě výraznější chuť. O ztrátu výživových hodnot se také bát nemusíte! Při sušení totiž zůstává vše tak, jak má být. Obklopit se vitamíny tak dokážete i v chladnějších obdobích.

Obsluhu zvládne úplně každý
Bílo-stříbrná sušička ETA Karina je navíc opatřená protiskluzovými nožkami, zajišťujícími stabilitu a bezpečný provoz. Přívodní kabel o délce 1,1 m zase umožní umístění sušičky na to správné místo. Manipulaci s přístrojem zvládne úplně každý, je totiž snadno a rychle ovladatelný. Zajisté vás příjemně překvapí i jeho tichý chod. Řadíte se mezi milovníky ovoce a zeleniny? Pořiďte si spolehlivého pomocníka do vaší kuchyně a nasušte si v pohodlí domova rozmanité druhy ovoce, zeleniny, hub nebo bylinek, které tak můžete uchovat po mnohem delší dobu!


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi